A Leleplező megemlékezése
                                                               

 

Nekrológ az elhunyt Beck György tiszteletérre

Teddy csak adott

 

Beck György (1944-2012) barátunk, Teddy, a Leleplező c. könyvújság hűséges segítőtársa volt kezdettől fogva, ezért Szerkesztőségünk a saját tagjától búcsúzik. Teddy másfél évtizeden át naponta írásokkal, képpel és hanggal, és odaadó szeretettel segített mindannyiunknak tájékozódni, hogy nemzetünkhöz okosan ragaszkodó magyarok lehessünk. „Utólag” nevű internetes honlapja, amely az elsők között volt ebben a műfajban, naponta segítette a világszerte élő és nemzetben gondolkodó magyarokat. Az Utólag nyomán magyarok tízezrei ismerték meg egymást, és váltak barátokká, erős nemzettudattal rendelkező magyar közösséggé.

 

Eredetileg is informatikus mérnöknek tanult. Páratlan tudásával és tapasztalatával kész volt mindenkinek önzetlenül segíteni. Soha nem kért, csak adott. Nemzetéhez mélyen elkötelezett hazafiként állandó résztvevője volt a FIDESZ, a KDNP, valamint az egyházi és nemzeti szervezetek legkülönbözőbb rendezvényeinek. Szinte mindenütt ott volt kamerájával, hogy gyorsan és pontosan tájékoztathasson.

A Független Újságírók Szövetségének Elnöksége ezt az önzetlen munkáját ismerte el, amikor az idén március 15-én kitüntette.

Gyermekeinek is példát mutatott. Amíg ilyen magyarok lesznek, nemzetünk megmarad.

Teddy, felejthetetlen barátunk, követjük példádat. Mi is csak adni akarunk nemzetünknek.

 

Budapest, 2012 április 11.

 

A Leleplező Szerkesztősége

 

.